fbq('track', 'ViewContent');

Vraag vandaag nog een strategiegesprek aan

Om zo de volgende stap te kunnen ondernemen

STRATEGIEGESPREK

Is het voor jou tijd voor verandering? Wil jij het beste uit jezelf halen?

In een persoonlijk strategiegesprek krijg je snel duidelijkheid over wat jou nu tegenhoud om de volgende stap te ondernemen.

Veel coaches en trainers zetten niet de stappen die ze zouden moeten zetten. Ze ervaren toch een bepaalde angst om het niet te doen. Hierdoor is de kans groot dat je kansen laat liggen. Vaak spelen bepaalde overtuigingen hierbij een rol. Of laten ze zich lijden door wat anderen tegen ze zeggen.

strategiegesprek
ondernemer

Waarom kan ik jou helpen?

Waarom kan ik jou helpen?
Met het werkmodel van uit de NLP kan ik jou snel helpen de volgende stappen te zetten. Zodat je kan groeien met je bedrijf of juist wel de beslissing durft te nemen. Zodat je je kan focussen op 1 ding. Vandaar uit kun je weer verder. Ik help jou graag de volgende stappen te ondernemen om zo nog succesvoller te worden.

Hoe kan ik jou helpen?

In een persoonlijk strategiegesprek krijg je snel inzicht hoe jij de volgende stap kunt ondernemen. Of je nu de intentie hebt om een eigen bedrijf te starten maar je weet nog niet zo goed hoe? Of ben je niet tevreden met je baan en je durft geen volgende stap te zetten? Het kan allemaal. De inhoud van dit strategie gesprek kun je helemaal zelf invullen.

Spreekt dit je aan? Vraag dan nu een strategie gesprek aan.

 Strategiegesprek twv  €67.50

 Tijdens dit gesprek geef ik jou de strategieën om de volgende stap te ondernemen. Zodat je weet wat de volgende stappen zijn in jouw proces.

In 30 minuten gaan wij in op jouw persoonlijke leervraag. Dit gesprek kan plaats vinden via Skype of telefonisch. Van tevoren stuur ik je een vragenlijst waar we later mee aan de slag gaan.

Wacht niet te lang en start vandaag nog door een strategiegesprek aan te vragen door onderstaand formulier in te vullen.

 

Ik schrijf me in voor: een strategiegesprek

Uw naam*

Uw e-mailadres*

Telefoonnummer

Op de hoogte blijven van marketing en financiële nieuwtjes.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

CONTACT

Neem een contact met ons op en wij staan u graag te woord
en geven kunnen u waar nodig van advies voorzien.

Contact gegevens

Innerkom
Pauwoogweide 23
3437VV Nieuwegein

Telefoon: 06-41034793
E: info@innerkom.nl

KvK: 54607523

Social Media

facebook twitter pinterest google