fbq('track', 'ViewContent');

 Als ondernemer te weinig klanten?
Wil je weten wat jouw identiteit als ondernemer is?

Daar kan ik je mee helpen!

Weet jij wie je bent als ondernemer? Wat de kernwaardes zijn van je bedrijf? Veel ondernemers hebben dit niet helemaal duidelijk. Veel coaches en trainers worstelen met te weinig klant. Ze denken vaak ik ben te laat begonnen of wat heeft het nog voor zin. Er zijn al zoveel goede coaches en trainers. Zitten ze wel op mij te wachten? JA! En als je weet wie jij bent als coach of als trainer en de identiteit staat als een huis dan communiceer je ook zo naar buiten. Je identiteit en de kernwaardes van je bedrijf vormen de basis.

Waarom kan ik jou helpen?

Na jaren een eigen bedrijf als ondernemer te hebben, vele opleidingen, trainingen en workshops te hebben gevolgd weet ik als geen ander hoe moeilijk het is om aan klanten te komen, je neer te zetten en zichtbaar te worden als coach. Ik heb nu de juiste tools om juist wel die volgende stap te zetten, je hoofd juist wel boven dat maaiveld uit te steken.

Niet meer luisteren naar die innerlijke waakhond. Dat heeft mij zoveel meer vrijheid gegeven.

Ik kan je helpen jouw identiteit als ondernemer te vinden, de kernwaardes van je bedrijf te bepalen om zo duidelijker te krijgen waar jij staat als ondernemer. De beperkende overtuigingen te overwinnen en ervoor te zorgen dat je wel de volgende stap gaat zetten. Om zou jouw bedrijf een boost te geven, jou de juiste focus te geven. Daarbij geef ik je de juiste tools om dit bij jezelf toe te passen als dit nodig mocht zijn.

ondernemer

Wat mag je verwachten?

NLP  is een krachtige en effectieve methode om meer inzicht te krijgen in jezelf en in je onderneming. Je gaat aan de slag met je gedachten, je gevoelens en met je zintuigen. Wat er met jezelf gebeurd bij een bepaalde situatie waar je je ongemakkelijk bij voelt. Je leert deze ervaringen anders te bekijken. Want NLP richt zich op oplossingen en niet op problemen. Dit hele proces heb ik als NLP master practitioner ook meegemaakt en het heeft mij zoveel sterker gemaakt.

Dat is ook de reden dat ik gekozen heb om NLP te introduceren bij coaches door middel van workshops en een masterclass. Omdat ik zelf ervaar hoe krachtig dit werkt. Alleen al het onderhandelingsmodel zorgt ervoor dat mensen heel snel vertrouwd raken met mij, ik eigenlijk geen moeite hoef te doen om mensen te overtuigen en ik binnen 10 minuten het oorspronkelijke bedrag dat was afgesproken werd verdubbeld of de tijd werd verlengt. Ik heb daar niet heel veel moeite voor gedaan. Wat ik nu merk is dat bedrijven mij benaderen en niet andersom. Dat is wel heel fijn.

Dus wil jij ook:

  • je identiteit als ondernemer ontdekken
  • bepalen welke kernwaardes jijzelf en je bedrijf hebben
  • effectiever leren communiceren
  • beperkende overtuigingen die je nu afremmen loslaten
  • sneller opdrachten binnen halen
  • met je klanten sneller verbinding maken
  • leren gebeurtenissen op een andere manier te begrijpen
  • persoonlijk en zakelijk dingen veranderen
  • meer balans krijgen in je leven
  • je basis technieken van de NLP te leren

Ik geef trainingen en workshops ( NLP-BOX ) en 1 op 1 begeleiding om met jou samen te werken naar een goede business met meer omzet. Om je van jouw beperkende overtuigingen en angsten af te helpen om de volgende stap te zetten naar een succesvol bedrijf.

Nieuwsgierig wat ik voor jou kan doen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op

Afhankelijk hoe ver je in het proces zit kies je de juiste training of workshop voor jou.

Daarnaast bied ik je 1 op 1 begeleiding aan om samen met jou je bedrijf van de grond te krijgen. Je kan samenwerkingen aangaan, niet alleen met mij maar ook met anderen. We gaan samen aan de slag om jouw identiteit neer te zetten en zo MEER OMZET te krijgen. Ik coach je om je doelen te bereiken.

Dus welke hulp kun jij gebruiken?

Heb je vragen?
Je kunt me altijd mailen, bellen of
whats-appen op 06-41034793

Op de hoogte blijven van marketing en financiële nieuwtjes.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

CONTACT

Neem een contact met ons op en wij staan u graag te woord
en geven kunnen u waar nodig van advies voorzien.

Contact gegevens

Innerkom
Pauwoogweide 23
3437VV Nieuwegein

Telefoon: 06-41034793
E: info@innerkom.nl

KvK: 54607523

Social Media

facebook     twitter       pinterest      google

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren