fbq('track', 'ViewContent');
informatie

Ik ben Angelique Lijffijt,

Budgetcoach en NLP trainer.

Als zelfstandige heb ik vele opleidingen, trainingen en workshops gevolgd. Toch weet ik als geen ander hoe moeilijk het is om aan klanten te komen, jezelf te profileren en zichtbaar te worden. Mijn kennis en ervaring wil ik graag doorgeven aan coaches die meer uit hun onderneming willen halen: meer klanten, meer omzet, meer voldoening.

Mijn passie is om jou als startende ondernemer/coach in je kracht te zetten. Wat jouw identiteit is als ondernemer. Wat jouw waardes zijn en zitten die dan ook in je bedrijf verweven. Om zo jouw bedrijf nog sneller te laten groeien.

Wie wil ik helpen?

Ik help en begeleid ondernemers om hun eigen identiteit te ontdekken. Welke kernwaardes er zijn en of die ook in het bedrijf verweven zitten. Om samen te ontdekken of de doelgroep en de diensten dan nog wel kloppen. Tenslotte om te profileren en zichtbaar te worden door NLP te combineren met marketing.

Ik geloof in mogelijkheden en niet in onmogelijkheden.

Waarom wil ik helpen?

Ik geloof dat iedereen een baken kan gebruiken waar je op terug kan vallen. Een kompas die je de juiste richting op wijst. Dat is wat ik voor jou wil zijn. Dat is waar InnerKom voor staat.

Waarom ben ik geschikt?

Mijn jeugd is niet erg soepel verlopen. De vele hobbels die ik had zoals oa de scheiding van mijn ouders en pesten op school hebben mij in de eerste instantie onzeker gemaakt. Door mijn NLP-opleidingen heb ik weer vertrouwen gekregen in mezelf en kan ik op je juiste wijze laten zien wat ik wel kan. En als ik voor iets kies dan ga ik net zolang door tot ik mijn doel bereikt heb. Ik heb altijd al anderen willen helpen.

In de eerst instantie ben ik in 2012 begonnen als budgetcoach met Budgetcoach4you om anderen financieel te kunnen ondersteunen. Na de opleiding voor budgetcoach ben ik ook de opleiding voor lifecoach gaan doen. De verschillende opleidingen heb ik zoveel informatie gekregen over mijn eigen bedrijf en de marketing eromheen, dat het mij steeds duidelijker is geworden welke richting ik op wil.

In 2015 heb ik de opleiding NLP-practitioner afgerond en in 2016 de NLP master opleiding. Inmiddels heb ik de de opleiding als internationaal NLP trainer afgerond en sta ik ingeschreven bij the american board. Ook ben ik DISC facilitator. Dit heeft mij ertoe gebracht om onder de naam InnerKom verder te gaan. InnerKom staat voor Jouw Innerlijke Kompas. Want dat is wat ik voor anderen wil zijn, het baken waarop ze kunnen terug vallen. Het kompas om ze de goede richting te wijzen. Met InnerKom budget help ik mensen als budgetcoach.

Met de NLP-BOX geef ik samen met Bernadette van de Laak trainingen aan mensen die behoefte heft aan persoonlijke ontwikkeling op gebied van communicatie en gedrag.

Ik ben financieel adviseur bij de vereniging NVVBC en ben ik trainer bij Lindenhaeghe en CNV vakmensen.

Wat mensen over mij zeggen

  • Persoonlijk contact
  • Kwaliteit
  • Wederzijds respect
  • Vertrouwen
  • Openheid en eerlijkheid
ondernemer

Wil jij maandelijkse tips om je bedrijf sneller te laten groeien?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

CONTACT

Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we je waar nodig kunnen voorzien van advies of meer informatie over onze diensten

Contact gegevens

Innerkom
Pauwoogweide 23
3437VV Nieuwegein

Telefoon: 06-41034793
E: info@innerkom.nl

KvK: 54607523

Social Media

facebook twitter pinterest google