fbq('track', 'ViewContent');

Wil jij meer klanten en meer omzet?

Daar kan ik jou bij helpen.

Je houd van hetgeen je doet, je bent er ook goed in. De klanten die je hebt of hebt gehad waren tevreden. En toch heb je te weinig klanten en daardoor ook te weinig inkomen!

Ik weet als geen ander dat je als beginnend coach kampt met weinig klanten en weinig omzet.

Daar zijn verschillende redenen voor:

  • Nog niet de nodige ervaring met marketing
  • Er is niet echt een duidelijke doelgroep
  • De prijzen zijn niet afgestemd op de diensten
  • De website is nog niet optimaal
  • Niet zichtbaar tussen alle coaches die er zijn

Genoeg om aan te werken en tijd om excuses aan de kant te zetten.

Sinds begin 2011 heb ik een eigen bedrijf als (budget)coach. De eerste 2 jaar had ik nauwelijks klanten. Ik was blij dat ik naast mijn bedrijf nog voor een aantal dagen een vaste baan had. Dat gaf rust aangezien er iedere maand inkomsten binnenkwamen. Ik ben marketing cursussen gaan volgen om mezelf online beter in de markt te kunnen zetten. Het laatste jaar heb ik het zo druk dat ik minder ben gaan werken en nu overweeg ik zelfs om mijn baan op te zeggen. Zo goed draait het inmiddels.

Mijn logische volgende stap is om coaches op weg te helpen die ook moeite hebben om rond te komen, die meer omzet en meer klanten zouden willen hebben. Om een goede basis voor je bedrijf neer te zetten zodat je van daaruit weer verder kan.

Hoe kan ik je daarbij helpen:

Ik heb samen met Miranda van den Akker verschillende workshops ontwikkeld om jou als coach verder op weg te helpen. We helpen je met de juiste marketingmix. Daarnaast leren we je met NLP technieken om sneller resultaten te behalen.

Wat is mijn doel?

Ik wil jou verder helpen zodat je niet net als ik de eerste 3 jaar aan het ploeteren bent maar gelijk vol aan de gang kan en een expert wordt op jouw gebied.

Dus:

Heb je net je diploma en weet je niet hoe nu verder of overweeg je een eigen bedrijf? Of bent je net gestart? Dan is er een basisworkshop.
Daarnaast kun je een aantal verdiepingsworkshops volgen als je van bepaalde onderwerpen meer verdieping wilt.

Maar….

wil je echt aan de gang om een goede basis neer te zetten samen met mij en Miranda? Dan is de masterclass iets voor jou. Hier gaan we in op marketing en jezelf profileren. Je past het direct toe op je eigen bedrijf. Aan het einde van de masterclass heb je een marketingmix en een stappenplan om jouw bedrijf professioneel in de markt te zetten.

Wil je mijn maandelijkse tips om je bedrijf sneller te laten groeien.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

CONTACT

Neem een contact met ons op en wij staan u graag te woord
en geven kunnen u waar nodig van advies voorzien.

Contact gegevens

Innerkom
Pauwoogweide 23
3437VV Nieuwegein

Telefoon: 06-41034793
E: info@innerkom.nl

KvK: 54607523

Social Media

facebook twitter pinterest google